Garnier Skin Active Micellar rensevand

Siden BioDermas kæmpe succes med deres Solution Micellaire H20, har der været ret meget fuzz omkring hele konceptet Micellar vand. Hvis du undrer dig lidt over, hvad det er, så var jeg fuldstændigt i samme båd. What’s the fuzz? Hvordan udtaler jeg det egentlig og hvad er det overhovedet? Jeg er stadig ikke helt med på hvordan det udtales, da jeg var typen der valgte tysk og aldrig har haft så meget som 5 minutters fransk undervisning, men jeg kan dog svare på hvad det er og måske også på ”the fuzz”.

Micellar vand udgøres af miceller rense olie molekyler, der er opløst i blødt vand. Bum. De små miceller er lavet af overfladeaktive stoffer, der fungerer som magnet for at tiltrække snavs, makeup og talg uden at fjerne naturlige olier. Det skulle derfor være en langt blødere måde, at rense din hud på. Det indeholder derudover hverken alkohol, parfume eller parabener. Såden et ret fornuftigt produkt. Den gode pige i klassen.

Jeg har aldrig hoppet på BioDerma versionen, og med opskriften micellar vand, har jeg også lidt svært ved at forestille mig den store forskel, da ingredienslisten på begge, Garniers og BioDermas, er meget ens og begrænset. Da Garnier kom med sit lidt billigere bud, måtte jeg derfor prøve. Den er ikke ”skrap nok” til at jeg alene med min hormon-hud, kan benytte den som ansigtsrens, men jeg giver den at den fjerner make-up som jeg aldrig har prøvet det før. Helt uden at fedte og efterlade huden olieret og uden luft. Samtidig er den virkelig effektiv med make-up‘en. Alt sammen uden, at jeg fylder min hud med alkohol. Det i sig selv gør den til en favorit hos mig. Jeg tror i øvrigt, den er udmærket som rens alene, til dem med mindre kompliceret hud. Der vil den måske endda være at fortrække, fordi den netop ikke går ind og udfordrer og udtørrer for meget. Jeg bruger den også som rens, på de der aftener, hvor man børster tænder halvt i søvne og renseritualet gerne må gå stærkt. Helt generelt er den kommet i mit sortiment for at blive.

Køb her: Matas // 49,-

Garnier Respons Caring Mask wit Advocado olie and Shea butter

Krøller eller kruset hår kan en ting til excellence og det er at udtørre. Min høstak har derfor et mere end almindeligt behov for fugt. Jeg har prøvet alverdens hårmasker igennem tiden, og sværgede i mange år til All-soft versionen fra Redken, hvortil jeg elsker shampooen. For at få fugt nok, måtte jeg dog bruge den til hver eneste hårvask, hvilket bliver intenst i længden money-wise – og det var endda uden den vilde transformering. Da jeg stødte på den her igennem en veninde blev problemet dog løst, og selv efter en tur i klorvand, redder den mit hår. Der er flere i serien, men min erfaring er at denne version, er den eneste der virkelig er spektakulær. Mit bedste bud er, at det er sheabutteren der gør forskellen, da det ofte går godt i hånd med vores menneskelige fedtstoffer i både hud og hår. Den pynter ikke på badeværelses hylden, men den er til gengæld en sand ven i nøden. Den kan være en smule svær at opstøve, men Bilka har den altid til omking 40,-. Det er lige til at overleve.

Køb her: Bilka // Omkring 40,-. Kan ikke findes online.

Matas Glycerin Håndcreme

En ting vinteren i Danmark virkelig kan er at ødelægge hænder, i hvert fald hos mig. Jeg har forsøgt mig med flere gennem tiden, men måtte overgive mig til at prøve denne, da den kurerede selv min landmand-morfars hænder. Hårdt udendørs arbejde kan virkelig give frygtelige hænder. Smører han med denne inden han sover, så er det dog intet problem. Det siger sig selv, at jeg med mine langt mindre udsatte hænder, så heller ikke behøver mere for at holde dem bløde. Man kan mene meget om Matas striber, og jeg ejer ikke andre produkter end denne fra dem, men den er en blivende favorit. Det på trods af at den ligesom Garniers Hårmaske, ikke spiller særlig på godt på udseende, og dufter sterilt.

Køb her: Matas // 49,-

Rimmel Provocalips Læbepen

Der findes virkeligt mange læbestifter på markedet, der lover timevis af holdbarhed. Den første gang jeg har oplevet at markedsføringen virkelig holder er dog med denne. Den lover 16 timers holdbarhed, det kan jeg dog ikke sige med 100 % sikkerhed er korrekt (16 timer er virkelig længe?!) Men den holder fra om morgen til du ikke gider have den på længere, også selvom du både spiser, drikker og kysser. Den er desuden ret nem at arbejde med, den er ikke for flydende i konsistensen og tørrer tilpas hurtigt. Princippet er, at først påfører du farven, hvorefter glossen kommer på. Jeg har flere farver i serier, men specielt farven ”Make Your Move” syntes jeg er en genial hverdags-farve, der matcher min småblege skandinaviske hudtone genialt.

Køb her: Matas // 79,95,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *