All Soft Redken $ Håndcreme The Body Shop $ Eye-shadow-palette Gosh $ Leave-in Uniq One $ Pensler Real Techniques $ Loose Eyeshadow NYX $ Neglelak OPI

Luxplus.dk

Et koncept der virkelig har spredt sig de seneste år er abonnements shopping. Selvom det i første omgang godt kan virke lidt skræmmende, at skulle betale for at kunne bruge flere penge, er der faktisk ofte penge at spare. Det er selvfølgelig ikke alle abonnements muligheder, der giver lige meget mening for alle, men kender man sine tilbøjeligheder (og tør se dem i øjnene), så er det i virkeligheden slet ikke så svært, at gennemskue om det giver mening. I mit tilfælde er pengene givet rigtigt godt ud hos LuxPlus. På sitet betaler man 89,- om måneden og får i øvrigt den første måned gratis. Jeg bruger siden til min neglelak afhængighed, fordi jeg kan finde OPI til 39,- og Essie til 29,-, og til mine fugt-tørstige krøller, hvor All-Soft shampooen fra Redken og Uniq One er (alt for) hyppige bestillinger samt til at købe bodycremen, jeg anbefalede her. Jeg falder derudover hyppigt i make-up fælden og finder ting, jeg ikke vidste, jeg manglede fra brands som NYX og Gosh.

Leopard Lavinie $ Sort Citrine Pump $ Grøn Wanda Pump  $ Rød Tovah Pump

Justfab.dk

Denne side kan godt virke lidt kringlet, når man først kommer ind, men det er ganske ufarligt at blive medlem, og det kan for en shoe-addited shopper som jeg godt betale sig. Kvaliteten er faktisk rigtigt fin, skoene holder og der er virkelig et stort udvalg af moderigtige modeller til SU-venlige priser. Du skal være opmærksom på, at når du har købt din første ordre, bliver du medlem. Når du er det, så trækker sitet 349,- i starten af måneden. De bliver sat ind på din konto hos dem og kan bruges til shopping. Det gider jeg selvfølgelig ikke, for selvom jeg er vild med sko, er det trods alt også lidt voldsomt. Det er til gengæld virkelig nemt, at sørge for at det ikke sker. I starten af måneden, logger du ind på siden, går til fanen my-showroom og siger ”spring denne måned” over. Så trækker de ikke. Du kan selvfølgelig også opsige dit medlemskab, så snart du har shoppet. Bonussen ved besværet er, at man får sko til virkelig billige penge. Min sidste ordre var to støvletter til 110,-. For begge. Og nu har jeg så et par smukke pink og en flot grøn med blomster, som jeg lige nu elsker, men måske ikke gør næste sæson. Men det er til penge, hvor det også er helt okay de kun bruges én sæson. I øvrigt kommer din ordre, i de fineste lyserøde skoæsker. Det falder jeg fuldstændig for!

Hvid T-shirt $ Paillet Bukser $ Jule Sweater $ Velour Nederdel $ Velour Jumpsuit $ Print Shopper $ Nytårs Balloner

Boohoo.com

Okay, det her er ikke et mærke du er stolt af at have på. Man råber ikke højt med navnet, men til gengæld lover jeg dig, at du vil blive spurgt til hvor du har shoppet, når du har tøjet på. Om du så vil være ærlig eller lyve dig lidt frem, må du så selv bestemme. Jeg er lidt jyde, og fortæller altid stolt prisen og ikke mærket. Well, pointen er at det her er et site, hvor du finder et udvalg af alle tendenserne – også dem du ved ikke holder næste sæson – til billige penge. Der er virkelig et stort udvalg og altid yderligere rabatprocenter at finde. Kvaliteten er H&M lignende, altså ikke genialt men heller ikke i kategorien kinesisk-ebay-fund. Jeg bruger specielt siden til sådan noget, jeg godt ved jeg ikke gider for evigt. Det kunne være julefrokostoutfittet, som jeg (selvom jeg benægter, hvis du spørger) godt ved bliver et one-max-three-times outfit. Det kan jeg lidt bedre tillade mig, når prisen er som på Boohoo.

 

Naiv Super Erlend Loe $ Mødrene Brit Bennett $ Krokodillevogteren Katrine Engberg $ Sødbitter Stephanie Danler

Plusbog.dk

Jeg kan godt lide at læse mine bøger i bogform og sådan rigtig eje dem og sætte dem på reolen bagefter. Det ærgrer jeg mig lidt over, for Mofibo muligheden er ret genial. PlusBog gør dog, at jeg stadig kan have min bøger i hånden og uden at blive ruineret. Det er ligesom LuxPlus et abonnement site, og du betaler 99,- om måneden og får den første uge gratis. Det kan dog godt betale sig, hvis du køber én til to bøger om måneden. Vi er flere der deles om abonnementet, når muligheden nu er der og så bruger jeg også sitet til gaver. Så får man altså hurtigt købt en bog om måneden. De fire bøger ovenover er nylige køb. Sødbitter koster 238,- hos Saxo. En side der ofte også er en del billigere end den fysiske boghandel. Hos Plusbog gav jeg 140,-.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *